Адаптацията в Юве е завършена: Роналдо се завръща в националния отбор


Адаптацията в Юве е завършена: Роналдо се завръща в националния отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

2725 0

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо има намерение да не чака новата година, за да се върне в националния отбор. Той възнамерява да облече червено-зелената фланелка още за мача срещу Италия в Лигата на нациите, който е на 17 ноември, съобщава "Corriere dello Sport".

Нападателят бе помолил да не бъде викан в националния отбор за последните две паузи в първенствата, за да съумее да се адаптира по-бързо към новия си отбор Ювентус. Сега обаче той е готов да помогне на "мореплавателите" за мачовете с Италия и Полша (20 ноември).

СЛЕД МЕСИ И КРИСТИАНО СПРЯ УЧАСТИЕТО СИ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

Неотдавна се появи информация, че Роналдо не помага на Португалия в Лига на нациите, тъй като бойкотира създадения от УЕФА турнир. Той бил сигурен, че бившият му клуб и европейската централа водят завера срещу него. Това твърдение обаче е странно, предвид факта, че и Шампионска лига, спечелването на която е главната цел на Ювентус, също е турнир на УЕФА.

В Лига на нациите Португалия е лидер в група 3 на Лига А с 6 спечелени точки в 2 мача. Италия е на второ място с 4 точки в 3 мача. Полша с 1 точка в 3 мача е на трето място. Неотдавна се появи шокираща причина за неучастието на звездата в мачовете на националния отбор. Каква е тя - четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички