Гуардиола даде леко предимство на Барса и заяви: Роналдо е незаменим за Реал Мадрид


Гуардиола даде леко предимство на Барса и заяви: Роналдо е незаменим за Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1256 0

Бившият наставник на Барселона Хосеп Гуардиола коментира предстоящото "Ел Класико", което за първи път от над десетилетие ще бъде без Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Според него това няма да се отрази и се очаква вълнуващ мач. 

Мениджърът на Манчестър Сити обаче даде леко предимство на бившия си тим. "Мадрид стартира сезона много добре, но в момента отборът е в дупка. Но Реал пак ще бъде на висота. Дербито е специален мач, в който няма фаворит. Но все пак Барса е домакин, а това винаги има някакво влияние".

Той даде и своето мнение за напускането на Кристиано Роналдо и доколко е незаменим за "белия балет". "С или без Кристиано Реал си остава топ отбор, но истината е, че те се лишиха от 50-60 гола на сезон. Те изключителен футболист и то не само заради попаденията си, а и заради асистенциите, които прави във важни моменти.

ФЕНОВЕТЕ НА БАРСЕЛОНА ГОТВЯТ ГОЛЯМО ШОУ ЗА ЕЛ КЛАСИКО

Той е незаменим. Испанският футбол имаше голям късмет в продължение на толкова много години да може да се наслаждава на Кристиано и Меси. Те двамата помогнаха много за развитието му".

Голямата звезда на каталунците Лео Меси е контузен и няма да вземе участие в сблъсъка на "Камп Ноу". Вие обаче може да си припомните едно далечно "Ел Класико", в което аржентинецът показа, че тепърва ще пренаписва историята

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички