Босът на Ювентус: Погледнах Роналдо в очите и го попитах за изнасилването и...


Босът на Ювентус: Погледнах Роналдо в очите и го попитах за изнасилването и...
Снимка: Getty Images/Guliver

2436 0

Президентът на Ювентус Андреа Аниели изказа подкрепата си към звездата на тима Кристиано Роналдо, който е разследван за изнасилване. Аниели разкри, че е разговарял с португалеца по темата и е останал доволен от това, което играчът е споделил.

"Когато възникна тази ситуация, аз погледнах Роналдо право в очите и го запитах за това. След разговора останах доволен от неговите отговори. Поведението му тогава и в следващите седмици само потвърдиха първоначалното ми впечатление", сподели босът на "бианконерите" пред издания в Италия.

В РАЗГАРА НА СКАНДАЛА С ИЗНАСИЛВАНЕТО БОСЪТ НА ЮВЕНТУС НАРЕЧЕ РОНАЛДО "СУПЕРГЕРОЙ"

"Казах на Кристиано, че моите врати и вратите на Ювентус са винаги отворени, ако има нужда от нещо. Това важи за всички мъже и жени в Ювентус, когато им е нужна подкрепа и когато сме сигурни, че са постъпили правилно", допълни Аниели.

Както е известно, Роналдо бе обвинен от американската учителка Катрин Майорга, че я е изнасилил през 2009 година. Жената е получила 375 000 долара от футболиста, за да не разгласява случилото се. Полицията в Лас Вегас възобнови делото срещу футболната звезда. Коя е жената, която се опитва да съсипе Кристиано Роналдо с тези обвинения - може да прочетете в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички