Трансферни новини и слухове от последните 24 часа


Трансферни новини и слухове от последните 24 часа
Снимка: Getty Images/Guliver

8066 0

Отборите постепенно започват да се подготвят за новия сезон. Играчите заменят кратката почивка с ново начало на сякаш безкрайния цикъл от тренировки. Треньорите желаят да обиграят състезателите максимално, но на места това е затруднено от постоянния приток от новодошли, които тепърва трябва да свикват с обстановката. Вижте най-интересните и актуални новини и слухове около трансферния прозорец. 

- Неймар нарушава мълчанието си. Бразилецът ще излезе с публично изявление, чието цел ще бъде да помогне на Барселона в опитите да го привлекат, информира каталунското издание Sport. А на какъв компромис със заплатата си е готов Ней - вижте тук.

- В Реал Мадрид вече имат резервен вариант при евентуален провал с Пол Погба. Според вестник Marca "кралския клуб" ще опита да привлече Дони ван де Бек при неуспех с френската звезда. 22-годишният холандец направи изключително силен сезон с клубния си Аякс, спечелвайки дубъл на домашната сцена и достигайки до полуфиналите в Шампионската лига.

- Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити са уведомили Лестър, че са готови да заплатят исканите 65 милиона паунда за защитника на тима Хари Магуайър, съобщава Sky Sports. Повече подробности по темата - може да прочетете в тази статитя на SportLive.  

- Байерн Мюнхен се насочва към Осман Дембеле при провал с Лерой Сане, докладва сайта Goal. Немският национал се считаше за сигурно ново попълнение на "баварците", като за евентуална сделка се говори от месеци. Според информациите шампионът на Германия вече започва да се отказва от Сане и може да опита да привлече 22-годишния Дембеле. Такъв трансфер, пък, би освободил място при "каталунците" за силно желания Неймар. 

- Милан ще предложи на Арсенал размяна на играчи, потвърдиха от клуба. "Росонерите" искат да привлекат полузащитника на "артилеристите" Лукас Торейра. Треньорът на италианския отбор - Марко Джампаоло, силно желае отново да работи с уругвайския национал, като е готов да се лиши от Франк Кеси или Рикардо Родригес, за да го привлече. Лондонският тим иска поне 40 милиона евро за 23-годишния футболист. 

- Самир Насри може да заиграе в Дубай, информира изданието FootMercato. На бившия играч на Манчестър Сити му е предложена годишна заплата от 4 милиона евро от арабския Ал Ахли Дубай. 32-годипния французин е свободен агент, след като запоследно защитава цветовете на Уест Хям. 

Тотнъм готов да подобри трансферния си рекорд, за да привлече звездата на Олимпик Лион Танги Ндомбеле. Според британското издание Telegraph, "шпорите" са близо до това да се споразумеят с "хлапетата", а евентуална сделка би била на стойност 70 милиона евро. Сегашният рекорд се държи от Давинсон Санчез, за когото лондончани платиха 53 милиона евро. Това би било първи трансфер в Тотнъм от януари 2018 г. 

 - Легендата Джанлуиджи Буфон може да се завърне в Ювентус, за това призна неговия агент Силвано Мартина. "Засега е просто идея" - заключава той. Повече информация за евентуалната развръзка прочетете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички