Тевес: Ако феновете на Бока бяха сторили това, щяха да дадат купата на Ривър


Тевес: Ако феновете на Бока бяха сторили това, щяха да дадат купата на Ривър
Снимка: Getty Images/Guliver

1664 0

Нападателят на Бока Хуниорс Карлос Тевес коментира причините за отлагането на решителния мач срещу Ривър Плейт във финала на Копа Либертадорес снощи. Аржентинецът нападна КОНМЕБОЛ, заради настояването играчите на Бока са излязат на терена, въпреки че бяха нападнати от феновете на съперника с камъни в клубния си автобус и половината играчи пострадаха.

"Това е направо позор! Това, което прави КОНМЕБОЛ е позор. Двама наши футболисти бяха приети в болница, още един повръщаше, аз също повърнах. На всички им беше зле, а те ни принуждават да играем. Ако мачът се бе провел, ние щяхме да бъдем обречени. Ривър беше много близо до това да вдигне Купата", коментира звездата, цитиран от Goal.com.

"Ако това нещо го бяха направили феновете на Бока, купата щеше вече да бъде връчена на Ривър. Това е лично мое изявление. Ако някой иска да ме глобява, ще го приема", допълни нападателят.

Както е известно, съотборникът на Тевес Пабло Перес бе приет в болница, след като парче счупено стъкло попадна в лявото му око. В крайна сметка заради безредиците мачът бе отложен за тази вечер. Вижте повече подробности от вчерашните събития в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички