Меси не е лидер? Капитанът разплакал с речта си целия отбор на Аржентина


Меси не е лидер? Капитанът разплакал с речта си целия отбор на Аржентина
Снимка: Getty Images/Guliver

8893 0

Аржентинският национал Анхел Ди Мария разказа интересна история от съблекалнята на тима. Главен герой в нея е капитанът на "гаучосите" - Лионел Меси, а събитието, което е предшествало историята е загубата от Бразилия в полуфиналите на Копа Америка 2019. След поражението с 0:2, Меси е държал много емоционална реч пред съотборниците си.

"Меси каза няколко прекрасни думи, когато загубихме от Бразилия. Той ни каза, че се гордее с отбора, който създадохме. Че отдавна не сме били заедно много време, тъй като някои от нас не бяха викани в националния отбор по-рано, но изглежда сякаш играем един с друг от много години. Той каза, че всички се движим в една посока от първия ден. Че е много горд с младите футболисти, заради тяхната вярност към националната фланелка", разказа Ди Мария, цитиран от ESPN.

"Когато приключи, всички бяха просълзени, защото това докосна сърцето на всеки, особено на младежите. Младите футболисти трябва да следват същия път. Няма да им е лесно. Те ще трябва да работят и да продължават да дават всичко възможно, защото рано или късно късметът ще бъде на наша страна", допълни крилото.

"Що се отнася до Меси, то имаше много критики - че не пеел химна, че не говорел. На тази Копа Америка всичко бе различно. Той го доказа. Бях щастлив да видя как той говори с отбора, журналистите, какво говореше. Харесва ми този Меси", завърши аржентинецът. А меси ли се Меси в изпращането на повиквателни за Мауро Икарди вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички