Капитанът на Бока: Няма да играя на стадион, на който мога да умра


Капитанът на Бока: Няма да играя на стадион, на който мога да умра
Снимка: Getty Images/Gulliver

3824 0

Капитанът на Бока Хуниорс Пабло Перес говори за ужаса, който изживя само преди дни при неосъществилия се реванш между неговия отбор и този на Ривър Плейт на финала за Копа Либертадорес. Група фенове на "милионерите" атакуваха автобуса на Бока, а Перес бе най-сериозно пострадал, след като парчета стъкла нараниха окото му. 

Заради всички ексцесии, до които се стигна, все още не може да се вземе решение къде и кога ще се изиграе вторият двубой от финала. Перес заяви, че не иска да играе на стадион, на който може да умре. "Това, което се случи, е срамно. Хората бяха полудели. Представете си, ако бяхме победили на техния стадион, щяха да ме убият. Няма да играя на стадион, на който мога да умра".

"Имам жена и три дъщери. Най-голямата ме прегърна, когато се прибрах вкъщи и плачеше. Не може просто така да се играе, не трябва това отново да се случва. Обидно ми е и за нормалните фенове на Ривър Плейт. Тези, които извършиха нападението нямат нищо общо с тях. Това е и трагедия за феновете на Ривър, Бока и за целия ни футбол. Ако си загубя окото, кой ще поеме отговорност?”, добави Перес.

Как се стигна до проблемите преди голямото дерби - може да си припомните тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички