Марадона: Президентът на Аржентина е виновен за инцидента преди Ривър - Бока


Марадона: Президентът на Аржентина е виновен за инцидента преди Ривър - Бока
Снимка: Guliver/GettyImages

1612 0

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона нападна президента на страната Маурисио Макри, обвинявайки го за инцидентите около финалния мач-реванш в Копа Либертадорес между Бока Хуниорс и Ривър Плейт. Както е известно, фенове на Ривър нападнаха с камъни автобуса на Бока, като раниха част от играчите. Впоследствие мачът беше отложен за тази вечер.

"Нещата в нашата страна не вървят добре. Когато президентът обеща, че в скоро време положението ще се промени, той измами много хора. Към момента ситуацията в Аржентина е по-лоша от когато и да било: грабежи, убийства, нападения - всичко това изпълва улиците", заяви Марадона, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Много съм притеснен от това, което се случи преди реванша във финала на Копа Либертадорес. Властите трябва да осигуряват безопасността на футболистите. Искам да предам на президента, че е длъжен да се грижи за страната, а не за своето благосъстояние", допълни настоящият треньор на мексиканския ФК Дорадос.

Тези дни дон Диего притесни феновете си заради неадекватния начин, по който даде интервю. Някои заподозряха, че легендата пак е злоупотребил със забранени вещества, преди да застане пред камерите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички