Гарет Бейл е по-развълнуван, когато играе за Уелс, отколкото за Реал Мадрид

Гарет Бейл призна, че се чувства по-развълнуван, когато играе за уелския национален отбор, отколкото за Реал Мадрид. Атакуващият играч бе повикан за евроквалификациите срещу Азербайджан и Унгария. Това обаче не се приема особено добре в клуба му, тъй като след като последната поява на бързия футболист за Реал датира от 5-и октомври.

30-годишният Бейл не бе на разположение за мадридчани след това, тъй като получи травма в прасеца при равенството на националния тим срещу Хърватия (1:1) на 13-и октомври. А след това дори и не тренираше с основната група на Реал.

Не е тренирал 28 дни с Реал, но сега Бейл е на пълни обороти с Уелс (ВИДЕО)

30-годишният Гарет Бейл затвърждава мнението на привържениците на Реал Мадрид, както и на някои медии, че не се раздава за тима, но за национални...

"Определено се чувствам по-развълнуван, когато играя за Уелс. Аз съм заедно с част от по-възрастните играчи още от младежкия отбор до 17 години. Сякаш излизам да играя с приятелите си в парка в неделя. Нормално е", заяви Бейл.

"С националния отбор говоря на моя взик и се чувствам много комфортно. Но това не променя какво правя на терена. Винаги давам 100% от себе си, независимо къде съм", сподели още той, като допълни, че намира за забавни критиките по негов адрес относно предпочитанията му да играе голф вместо да гледа двубои на Реал.

Междувременно, Реал Мадрид заигра на пълни обороти, но и драмата в клуба се увеличава, а причина за това е и Гарет Бейл, и Хамес Родригес. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!