Да загубиш с 3:4, след като си водил с 3:0 в 77-ата минута... (ВИДЕО)


Да загубиш с 3:4, след като си водил с 3:0 в 77-ата минута... (ВИДЕО)

5875 0

Един от най-великите обрати в историята на футбола осъществи руският гранд Зенит (Санкт-Петербург) в гостуването си на Макаби (Тел Авив) в първия кръг от груповата фаза на Лига Европа.

ВИЖТЕ НАЙ-БЪРЗИЯ ГОЛ В ЛИГА ЕВРОПА - В 9-АТА СЕКУНДА!

Богаташите от Русия изоставаха с 0:3 до 77-ата минута, но въпреки това успяха да се доберат до крайния успех с 4:3 след незабравим обрат за ужас на изразелската публика.

Медунянин откри резултата в 26-ата минута за Макаби и отново той в 70-ата се разписа за втори път в срещата, за да набъбне преднината на домакините на 3:0. Преди второто му попадение Кяртансон бе точен в 50-ата, като на пръв поглед руския колос бе в нокаут.

Александър Кокорин намали на 3:1 в 78-ата минута, а в 81-ата Даша от състава на Макаби бе изгонен за втори жълт картон, като именно от този момент започна феноменалния обрат.

Бившият съотборник на Димитър Бербатов в ПАОК Робърт Мак се разписа за 3:2 в 84-ата минута, а само 120 секунди по-късно асистира на Джулиано за равенството 3:3. В 92-ата минута пък Джулиано намери Лука Джорджевич, който с решителен изстрел фиксира невероятното 3:4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички