Без нито един играч на Реал Мадрид в идеалния тим на УЕФА за 2019г.


Без нито един играч на Реал Мадрид в идеалния тим на УЕФА за 2019г.
Снимка: Getty Images/Guliver

2031 0

Играчи на Ливърпул доминират в идеалния тим на УЕФА за 2019г., който е избиран от онлайн потребители чрез анкета. Интересно е отсъствието от отбора на Килиан Мбапе, като неговото място е заето от нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо.

Лионел Меси и Френки де Йонг са единствените представители на Ла Лига е идеалната единайсеторка. Слабият сезон на Реал Мадрид и елиминацията на „Кралския клуб“ още във фазата на осминафиналите в Шампионска лига са причината за отсъствието на играчи от „белия балет“ в отбора. Идеалната единасеторка според вота е следната: Алисон, Александър-Арнолд, Де Лихт, Ван Дайк, Робъртсън, Де Бройне, Де Йонг, Меси, Роналдо, Левандовски и Мане. Освен Мбапе, в тима отсъстват играчи като Мохамед Салах, Еден Азар и Роберто Фирмино.

В анкетата на УЕФА са гласували над 2 милиона потребители из цял свят, които имаха възможност да оценяват представянето на футболистите между януари и декември 2019г. Голмайсторът на Ювентус Кристиано Роналдо попадна в идеалната единайсеторка за 14-та поредна година. А ето какъв е идеалният отбор на УЕФА за открития в Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички