Ослепителната Алана - жена на руски национал, побойник и затворник (СНИМКИ)


Ослепителната Алана - жена на руски национал, побойник и затворник (СНИМКИ)
Снимка: Туитър

3982 0

Футболистът на Краснодар Павел Мамаев се забърка в жестоки неприятности само преди месец, след като участва в побой над високопоставен чиновник в Министерството на промишлеността и търговията. Проблемите за него обаче продължават.

Играчът се намира в затвор заради настъпилия инцидент, а сега се оказа, че личният автомобил на Мамаев също е зад решетките - макар и на паркинга на клубната база. Бившият руски национал, който бе отстранен от състава на Русия именно след сбиването, е пожелал да си прибере колата, но безуспешно.

Мамаев е изпратил своята жена - Алана, да вземе автомобила, но тя е получила отказ. "Първият път не ми повярваха, че съм му жена. Донесох им брачно свидетелство, а след това и писмо от Павел, но без резултат", сподели Алана, като подчертава, че е опитала няколко пъти да прибере автомобила на мъжа си.

ПУЛЕВ: НЕ ОДОБРЯВАМ СНИМКИТЕ НА АНДРЕА

Павел Мамаев със сигурност съжалява за пиянската вечер, която го доведе до тежката ситуация. Играчът попадна в затвор, отстраниха го от националния отбор, получи сериозна глоба, като по всяка вероятност ще бъде отстранен и от състава на Краснодар, а в същото време остава далеч и от своята кола... и жена. 

"Първият път не ми повярваха, че съм му жена. Донесох им брачно свидетелство, а след това и писмо от Павел, но без резултат.""Първият път не ми повярваха, че съм му жена. Донесох им брачно свидетелство, а след това и писмо от Павел, но без резултат."

Вижте тази публикация в Instagram.

@o_osokina_ - photo @lera_matorina - makeup @arrriiva - hair style

Публикация, споделена от Аlana👓 (@alana_mamaeva) на

Вижте тази публикация в Instagram.

Немного спама

Публикация, споделена от Аlana👓 (@alana_mamaeva) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички