2 седмици след раздялата с Лудогорец: Ивайло Петев официално с нов отбор


2 седмици след раздялата с Лудогорец: Ивайло Петев официално с нов отбор
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1998 0

Доскорошният наставник на Лудогорец Ивайло Петев не остана дълго без работа. Българският специалист бе представен официално от Университатя Крайова. Договорът на българския наставник е до 2026-а година.

Ласкави думи за представяне

"С впечатляваща биография Ивайло Петев води Лудогорец, отбор, който успя да покори всичко възможно в България. Той също е треньор на важни отбори като Динамо Загреб, АЕЛ Лимасол, Омония Никозия или Ягелония. Бил е треньор на  България и националния отбор на Босна и Херцеговина. Пожелаваме му успех!", написаха от новия му клуб.

По-рано имаше информация, че българинът е бил поставил високи изисквания към ръководството на Университатя по отношение на работния процес и селекцията. В момента потенциалният следващ отбор на Петев е на 4-о място с 23 точки и на цели 8 зад лидера ФКСБ.

Освен това самият Моци преди дни разкри, че е препоръчал Петев на румънците. "Искам да кажа на феновете на Крайова да имат 100-процентово доверие на Петев. Говорих с него скоро. Когато получи оферта от Крайова, му казах да заминава със затворени очи, защото няма от какво да се притеснява. Казах му, че знам как работят в клуба и да не мисли два пъти. Той работи от сутрин до вечер, винаги е на базата. Той влага душата си във всичко, което прави", изказа се ласкаво Моци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички