2 гола за 5', хеттрик за полувреме: Кристиано Роналдо "избухна" и "изяде" останалите голмайстори (ВИДЕО)


2 гола за 5', хеттрик за полувреме: Кристиано Роналдо "избухна" и "изяде" останалите голмайстори (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8963 0

Кристиано Роналдо продължава да демонстрира добрата форма, в която навлезе в Саудитската професионална лига. След като португалецът се отличи с четири попадения и две асистенции в последните два мача, сега "избухна" само за едно полувреме.

Неговият Ал Насър гостува на Дамк в мач от 18-ия кръг, като още до 23-ата минута резултатът бе 2:0 за гостите. И двете попадения бяха дело на петкратния носител на "Златната топка". Те паднаха в рамките на пет минути. В последните секунди от полувремето пък бе завършен хеттрикът за 3:0. Можете да видите и трите попадения чрез видеата по-долу в материала.

Роналдо с хеттрик за едно полувреме

Първо в 18-ата бе точен от 11-метров наказателен удар, който бе отсъден за игра с ръка на противников бранител (която предотврати сигурен гол на негов съотборник). Изпълнението му не остави никакви шансове на вратаря, който на всичкото отгоре избра грешния ъгъл.

Само пет минути след това бившият нападател на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус реализира и второто си попадение. При скоростна атака той получи топката на скорост и с по-слабия си ляв крак отправи силен изстрел извън наказателното поле, с който преодоля вратаря. 

В последните секунди от частта негов съотборник "сви" топката към Роналдо и той реализира от изгодна позиция.

Въпреки че има далеч по-малко двубои в сравнение с почти всички около него - Роналдо набързо се изкачи чак до 4-тата позиция при голмайсторите в шампионата - с 8 попадения и 2 асистенции.

Пред него са Хамдалах (Ал Итихад) с 11, Карвальо (Ал Шабаб) с 12 и лидерът в класацията - съотборникът на Кристиано Роналдо - Талиска, който има реализирани 13 попадения, но и нито една асистенция. Игало (Ал Хилал) също е с 8 гола, но има 1 асистенция и остава зад Кристиано.

Следете Ал Насър и Кристиано Роналдо НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички