(18+) Марсело нанесе кошмарна за гледане контузия, напусна терена разплакан (ВИДЕО)


(18+) Марсело нанесе кошмарна за гледане контузия, напусна терена разплакан (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4548 0

Архентинос Хуниорс и Флуминензе завършиха при равен резултат 1:1 в първия мач от осминафиналния сблъсък между двата отбора за Копа Либертадорес. Сблъсъкът между аржентинците и бразилците обаче ще бъде запомнен с кошмарен момент.

В 58-ата минута от мача бившият футболист на Реал Мадрид Марсело съвсем неумишлено влезе остро в краката на съперник, което доведе до изключително неприятна травма. Кракът на съперника бе огънат по ужасяващ начин, като Минисале бе изнесен от терена веднага след това.

Марсело получи директен червен картон, а крайният бранител прие действието си тежко. Той избухна в сълзи от съжаление за контузията, която нанесе на опонента, макар и далеч не преднамерено. Можете да видите случилото се чрез кадрите по-долу в материала (18+). Екипът ни предупреждава, че кадрите не са за всеки!

Това се случи при резултат 1:0 за домакините от Аржентина, след като през първото полувреме Авалос бе открил резултата (14'). В 76-ата минута обаче Мартин също получи директен червен картон и броят играчи на терена за двата тима отново бе изранвен. Това позволи на Самуел Ксавиер да изравни в 87-ата минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички