1/8-финали в Карабао Къп по ТВ: Къде да гледаме мачовете на Арсенал, Челси и Ливърпул?


1/8-финали в Карабао Къп по ТВ: Къде да гледаме мачовете на Арсенал, Челси и Ливърпул?
Снимка: Getty Images

1370 0

Тази вечер след 21:00 часа своите мачове в осминафиналите за Купата на Лигата играят и Арсенал, Челси и Ливърпул. Първи са "топчиите", които гостуват на Уест Хем.

Двубоят започва в 21:30 часа. "Чуковете" влизат в мача в серия от 3 поредни загуби. Арсенал пък изпрати седмица, в която победи Севиля в Шампионска лига, а в първенството разби Шефийлд Юнайтед с 5:0. Сблъсъкът Уест Хем - Арсенал ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 3".

В 21:45 часа пък Борнемут посреща Ливърпул в мач, в който мърсисайдци са абсолютен фаворит. Те са спечелили и трите турнирни срещи с този съперник в историята. Двубоят Борнемут - Ливърпул ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2".

Също от 21:45 часа играят и Челси и Блекбърн. Домакин са "сините", като и двата тима записаха загуби в своите първенства преди този сблъсък. Лондончани загубиха от Брентфорд, а "Роувърс" отстъпи на Суонзи.

За последно тези два тима се изправиха един срещу друг през май 2012 година, като Челси спечели с 2:1. Двубоят Челси - Блекбърн ще бъде предаван пряко по "Нова Спорт". А ето коя телевизия ще излъчва Манчестър Юнайтед - Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички