12 жълти картона, 2 червени: Порто и Бенфика с битка за Суперкупата, Пепе изгонен с грозна проява (ВИДЕО)


12 жълти картона, 2 червени: Порто и Бенфика с битка за Суперкупата, Пепе изгонен с грозна проява (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1351 0

Бенфика и Порто си дадоха здрав сблъсък във финала за Суперкупата на Португалия. В крайна сметка лисабонските "орли" надделяха с 2:0 и спечелиха трофея. Мачът бе изпълнен с много нерви и физически сблъсъци.

Въпреки това головите положения също не липсваха. И двете попадения в мача паднаха през второто полувреме. Анхел Ди Мария вкара пореден важен гол в кариерата си, като откри резултата в 61-вата минута. Той получи на границата на наказателното поле, овладя и много бързо настрои топката за удар с левия крак в далечния ъгъл, въпреки че имаше противникови футболисти срещу него. Седем минути след това Муса се възползва от асистенция на Рафа Силва.

Още през първото полувреме имаше цели седем жълти картона. През втората част имаше още пет. А към официалното си предупреждение от първото полувреме, Пепе си изкара и директен червен картон в първата минута от добавеното време.

Това се случи след изритване без топка срещу съперник. При напускането на терена той бе освиркван, като отговори, сваляйки своята фланелка и показвайки я пред противниковите запалянковци. Другият червен картон не бе за футболист на терена, а за треньора на Порто Серджо Консейсао.

Вижте кадри от всичко най-интересно от мача по-долу в материала. Това бе 9-и трофей за Суперкупата в историята на Бенфика.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички