Ливърпул иска халф на Реал Мадрид, предлага оферта в близките дни


Ливърпул иска халф на Реал Мадрид, предлага оферта в близките дни
Снимка: Getty Images

2211 0

Ливърпул ще отправи оферта към Реал Мадрид за футболиста Марко Асенсио, твърдят медиите в Испания. Юрген Клоп вече взе трима нови футболисти през това лято, след като с клуба подписаха Дарвин Нунес, Фабио Карвальо и Калвин Рамзи, но германецът държи да засили конкуренцията в средата на терена.

Според журналиста на Deportes COPE – Мелхор Руис, грандът от Англия ще предложи пари на „кралския клуб“ за Асенсио в близките дни.

26-годишният офанзивен халф има 235 мача и 49 гола за гранда от Мадрид, но трудно успяваше да стартира от първата минута през миналия сезон под ръководството на Карло Анчелоти. Асенсио има само една година по своя договор с „лос меренгес“ и не изглежда, че страните ще продължават работата си заедно.

През зимата сериозен интерес към национала на Испания имаше от Милан, но до развитие по трансфера не се стигне. А кой е казал "не" на Клоп, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички