Звезда на Реал Мадрид се закани на Барселона: Ще се борим до самия край


Звезда на Реал Мадрид се закани на Барселона: Ще се борим до самия край
Снимка: Getty Images

1146 0

Полузащитникът на Реал Мадрид - Дани Себайос, обеща неговият тим да продължи да се бори за титлата в Ла Лига този сезон. "Лос Бланкос" изостават с осем точки от Барселона, който води в таблицата с 56 пункта след 21 мача.

"Осем точки не са непреодолими и ние ще се борим до самия край. Бих искал да благодаря на феновете за тяхната подкрепа. Отборът е в добра форма и ще продължим напред. Това е труден месец, но ще дадем всичко от себе си", каза Себайос в интервю.

Мадридчани спечелиха последния си мач от лигата с 4:0 срещу Елче в сряда вечер (15 февруари). Карим Бензема се разписа два пъти от дузпа, а Лука Модрич и Марко Асенсио добавиха другите две попадения.

"Лос Бланкос" наскоро спечели Световното клубно първенство на ФИФА и сега ще измести фокуса си, като в Реал искат да запазят короната си не само в Ла Лига, но и в Шампионска лига, където ги очакват люти сблъсъци с Ливърпул.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Арсенал разкри, че съжалява, че не се е присъединил към Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички