"Не ми пука" - Анчелоти "избухна" с изказване за това дали звезда остава в Реал Мадрид


"Не ми пука" - Анчелоти "избухна" с изказване за това дали звезда остава в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2342 0

Мениджърът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, даде пресконференция след победата на неговия тим над Елче в Ла Лига. Карлето засегна казуса около една от своите звезди - Марко Асенсио, и евентуалната му раздяла с Кралския клуб.

"Той изглежда добре на терена. Не знам дали ще остане при нас, или не. Може да остане или да не остане, не знам, не ми пука много", заяви Анчелоти.

"Имаме много важно предизвикателство в Ла Лига този сезон. Това, което има значение е, че той носи нещо на нашия състав - както през миналата година. Нека продължава така, а клубът ще вземе най-правилното решение не само за него, но за всички", добави още татко Карло.

Спекулациите около Асенсио

27-годишният Асенсио е една от горещите теми, щом стане въпрос за трансферни слухове. Жорже Мендеш - агентът на испанеца, е предложил услугите му на Арсенал, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Челси, Милан и Рома през миналото лято.

Има информация, че представителите на Асенсио са посетили Лондон по-рано този месец, за да проведат разговори с Арсенал и други отбори от Висшата лига. Смята се, че възпитаникът на академията в Майорка иска да си осигури четиригодишен договор и заплата, по-висока от сегашната му на "Бернабеу".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Родриго имал договорка с Барселона, преди да подпише с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички