Легендарен капитан на Арсенал отсече: Да не ида в Реал Мадрид бе най-голямата ми грешка


Легендарен капитан на Арсенал отсече: Да не ида в Реал Мадрид бе най-голямата ми грешка
Снимка: Getty Images

1890 0

Легендарният футболист на Арсенал - Патрик Виейра, призна, че съжалява, че не се е присъединил към Реал Мадрид след сезона на "непобедимите топчии" 2003/04 във Висшата лига.

Бившият френски национал е имал шанса да се присъедини към Реал Мадрид след успехите си с Арсенал, но отказа и остана в Северен Лондон. Самият президент на мадридчани - Флорентино Перес, призна през 2015 година, че клубът е пропуснал да си осигури услугите на Виейра.

"Нямах причина да напускам Арсенал, чувствах се комфортно там. Но ако мога да се върна назад във времето, нещата вероятно щяха да са различни. Да не ида в Реал Мадрид бе най-голямата ми грешка, още съжалявам", сподели Виейра за "Afrique Sports".

След като прекара още една година в Северен Лондон, Виейра премина в Ювентус през лятото на 2005 година. Той остана в Торино само един сезон, преди да се присъедини към съперника Интер през следващото лято, където триумфира три пъти в Серия А.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал ще бори Барселона за "следващия Луис Суарес"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички