"Горещите картофи" на Зинедин Зидан в Реал Мадрид


"Горещите картофи" на Зинедин Зидан в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1424 0

Реал Мадрид покори "Камп Ноу" и само няколко дни по-късно едва оцеля в гостуването си на Борусия Мьонхенгладбах в Шампионска лига. Втора поредна загуба за момчетата на Зидан в Шампионска лига (след Шахтьор) можеше да означава край на амбициите им за класиране напред в надпреварата... или поне поставяне в ситуация, от която много трудно можеха да се измъкнат.

Зидан, чийто стол се клати от известно време, прибегна към "план А" и срещу Барса, и срещу Гладбах, което означава, че ротациите в отбора се очаква да дойдат още този уикенд. Вероятно ще има някои жертви на неизбежните промени, а треньорът на "белите" ще трябва да жонглира с няколко "горещи картофа", пише "Марка".

Иско

Испанецът беше един от виновниците за срамното поражение от новака Кадис. Той не се представи на ниво и беше заменен още на почивката. Иско остана на пейката и срещу Барселона, като не скри възмущението си, което получи гласност в популярно ТВ шоу. Предстои да разберем дали този скандал ще се отрази на взаимоотношенията между треньор и футболист.

Винисиус

Младият бразилец нямаше добра вечер в Германия, както бе и на "Камп Ноу". Това накара неговия партньор в атака Карим Бензема да призове свой съотборник да не подава на Винисиус. Със завръщането на Еден Азар обаче Винисиус ще трябва да бъде по-концентриран в изявите си, ако иска да играе по-често.

Лука Йович

Сръбският нападател дойде за 60 милиона евро на "Бернабеу", но така и не успява да оправдае инвестицията в него. Нещо повече - Йович все повече започва да се забърква в скандали, като наскоро стана ясно, че е заплашен от затвор.

Алваро Одриосола

Крайният бранител също е от футболистите, които не успяват да убедят Зинедин Зидан, че заслужават постоянно място в отбора. Със завръщането си в игра от контузия Одриосола е опция за френския наставник, но колебливите му изяви ще накарат Зизу да действа внимателно с неговото включване.

Междувременно се появиха информации, че Зидан готви раздяла с две от звездите си, за да привлече Пауло Дибала (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички