Звезда на Барселона е все по-близо до изхода на "Камп Ноу"


Звезда на Барселона е все по-близо до изхода на "Камп Ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

3634 0

Футболистът на Барселона Филипе Коутиньо изглежда все повече се приближава до изхода на "Камп Ноу",информира радио Cadena Ser. Според информацията бразилецът е уведомил ръководството на каталунците, че иска да напусне.

26-годишният бразилец е разочарован от неуспешния си опит да се адаптира в клуба и желае да смени обстановката.  Големият проблем за напускането му може да се окаже неговата трансферна стойност. Той бе закупен за 120 млн. евро, а от 40 млн. предвидени бонуси клубът вече бе принуден да изплати 15 млн.

От Барселона са склонни да намалят цената му на 90 млн. евро, но не бързат да форсират събитията и се изчаква евентуален купувач. На футболиста му предстои участие в Копа Америка и успешна игра на турнираможе дори да повиши цената му. Коутиньо премина в Барселона от Ливърпул през януари 2018 г. Миналият сезон проведе 34 мача в Примера дивисион, в които вкара пет гола и подаде за два.

А кои други трансферни саги се очаква да доминират през това лято и привличат най-голямо внимание - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички