Реал Мадрид предложи нечувана заплата на Неймар, но той отказал заради Барселона


Реал Мадрид предложи нечувана заплата на Неймар, но той отказал заради Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

9594 0

Ръководството на Реал Мадрид твърди, че няма интерес към звездата на ПСЖ Неймар, но не такава информация публикува каталунската медия "Sport" в чевъртък. Според изданието, "кралете" са направили сериознен опит да убедят бразислката звезда да заиграе на "Сантиаго Бернабеу", но се е оказал неуспешен.

Публикуваната от каталунската медия новина сочи, че Флорентино Перес е бил готов да разбие съблекалнята на тима, предлагайки 45 милиона евро годишна заплата на бразилската перла - сума, до която няма футболист в тима, който да се доближава. Най-високата заплата е за Серхио Рамос, който взима около 18 милиона евро (засега не се знае какво ще е възнаграждението на Еден Азар).

Бразилецът обаче е отклонил щедрото предложение на Реал Мадрид, но причината не е желанието му да остане в ПСЖ. След два сезона в Париж Неймар е осъзнал, че проекът с катарски пари не е по вкуса му и той се опитва да си уреди трансфер в Барселона. За да се стигне до подобен развой обаче, каталунците имат 4 важни условия към Неймар (вижте какви са в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички