Зинедин Зидан призна, че Реал Мадрид може да е по-добър без него


Зинедин Зидан призна, че Реал Мадрид може да е по-добър без него
Снимка: Getty Images/Gulliver

948 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори преди двубоя на "лос бланкос" с Виляреал от последния кръг на испанската Ла Лига. Френският специлиаст коментира, че отборът може да е по-добър без него на треньорския пост и допълни, че Реал е най-хубавото, което му се е случвало.

“Дали Реал Мадрид могат да бъдат по-добри без мен като техен наставник? Сигурно. Кое е по-лесно да се случи - титла на Реал или да остана в отбора? Най-важното е отборът, утрешният мач и това, което искаме да постигнем. Това е истината. Ние единствено сме концентрирани върху срещата утре. С всичко, което се случи тази година, ние ще изиграем 90 минути на много високо ниво, за да спечелим титлата.

"Дали вече съм взел решението за бъдещето ми? Отново ви го казвам - утре имаме мач, което е най-важното. Ще имаме време да си говорим по тази тема. Сега не е подходящият момент. Трябва да вложим цялата си енергия върху утрешния мач. След 37 кръга няма да губим време да си говорим за следващия сезон. За нас е важен само утрешният двубой", каза Зидан.

Наставникът допълни че последният мач от сезона ще бъде специален и похвали своите футболисти и тяхното раздаване на терена. Зидан потвръди, че Серхио Рамос ще е в групата за мача, докато Еден Азар има лека травма и няма да бъде рискуван. Зидан допълни, че е щастлив от завръщането на Карим Бензема в националния тим на Франция.

Вижте и кои са десетте отбора с най-много трофеи в историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички