Карло Анчелоти сменя формацията на Реал Мадрид заради Джуд Белингам


Карло Анчелоти сменя формацията на Реал Мадрид заради Джуд Белингам
Снимка: Getty Images

2375 0

Голяма промяна може да се очаква в играта на Реал Мадрид през следващия сезон. "AS" твърди, че през новата кампания "лос бланкос" ще играе в нова схема, вместо досегашната 4-3-3, Кралският клуб ще играе 4-3-1-2, а новото попълнение Джуд Белингам ще действа като плеймейкър зад нападателите.

Според "AS" от следващия сезон Анчелоти ще използва Родриго и Винисиус на върха на атаката, а Белингам ще бъде зад тях. В халфовата линия разположени ще бъдат младите Едуардо Камавинга, Феде Валверде и Чуамени, а защитата ще е съставена от Дани Карвахал, Едер Милитао, Давид Алаба и Фран Гарсия, изненади на вратата няма да има, където ще продължи да действа Тибо Куртоа.

Белингам, разбира се, е най-голямата звезда, която акостира на "Сантяго Бернабеу" това лято, поне засега. Изглежда Анчелоти иска да му намери мястото, от което отборът ще има най-голяма полза от него и затова е готов да промени формацията.

Доста интересно ще бъде да се следи прогреса на Реал без типичния номер 9 в стартовите единадесет. По всичко личи, че ако прогнозите на "AS" се сбъднат, то Вини и Родриго ще бъдат натоварени с нелеката задача да бележат попаденията, а изглежда, че Карлето им има доверие за това.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Чудовищната разлика в нападението на Реал сега и това от преди 6 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички