Зинедин Зидан: Крещях, защото страдаш във футбола и съм щастлив, нищо не сме спечелили


Зинедин Зидан: Крещях, защото страдаш във футбола и съм щастлив, нищо не сме спечелили
Снимка: Getty Images/Gulliver

1099 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе доволен след победата с 2:1 над Гранада. Френският наставник разкри защо е крещял толкова много на своите играчи, като за пореден път сподели, че неговият отбор все още не е спечелил нищо, въпреки че се нуждае от 2 точки в следващите 2 мача, за да завоюва Ла Лига.

"Крещях, защото бях щастлив и защото страдаш във футбола. Бе нормално да крещя, защото това бяха важни 3 точки. Крещях на моите играчи, за да им кажа, че имаха впечатляващ мач. Щастлив съм за тях" - признава френският специалист.

"Имахме много добро първо полувреме, боравехме впечатляващо с топката. Втората част не беше толкова добра, но това бе така, защото опонентът ни игра. За да стигнеш донякъде в Ла Лига, трябва да страдаш, а ние излязохме от това като отбор. Трябва да сме горди. Имаме още 2 оставащи мача, не сме спечелили нищо. Това е реалността, остават 6 точки" - сподели още той.

Междувременно, Еден Азар се появи на тренировка с кола за 500 000 евро, която вдига над 350 км/ч (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички