СНИМКА: Показаха официално новия екип на Реал Мадрид


СНИМКА: Показаха официално новия екип на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

7586 0

Феновете на Реал Мадрид вече знаят точно как ще изглежда екипа на любимия им отбор през следващия сезон. След през последните месеци се появиха няколко прототипа на фланелката на "белия балет", в последните часове излезе информация точно как ще изглеждат. 

Очакваше се фланелката да бъде с розов детайл в края на късия ръкав, който да включва и тигрова шарка - нещо, което според мнозина разваля дизайна на тениската. Ето как се очакваше да изглежда тя: 

За радост на феновете, във финалната версия на екипа няма да има подобни детайли, а домакинският екип е максимално изчистен. Компанията, която снабдява Реал с екипи, са заложили на розовото като вторичен цвят, с който ще бъдат изобразени трите ленти, запазена марка на "Adidas".

Основната промяна е в разположението на въпросните 3 ленти. През сезон 2019/20 те бяха в горната част на тениската и със златист цвят, но сега са разположени отстрани в долната част на тениската и няма да са по цялото продължение. 

Гащетата също ще бъдат с розови ленти, но по цялото продължение. Под статията може да видите как ще изглежда домакинският екип на "кралете", а как е възможно Реал да играе като шампион с тези екипи може да разберете в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички