Зинедин Зидан: Дразня се от коментари за съдиите, сякаш не сме играли


Зинедин Зидан: Дразня се от коментари за съдиите, сякаш не сме играли
Снимка: Getty Images/Guliver

1497 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан изрази недоволството си, че представянето на неговия тим на терена е засенчено от приказките относно съдиите. Снощи мадридчани победиха като гост с 1:2 Реал Сосиедад и излязоха на първо място в класирането в Ла Лига.

"Не съм видял случаите, но ми казаха, че има дузпа на Винисиус и голът на Бензема е редовен. Няма да влизам в спор, защото има рефер, който е назначен за това. Мисля единствено за залслужената ни победа.  Дразни ме, когато накрая говорим само за реферите, сякаш ние не сме направили нищо на терена. Не можем да контролираме какво е казано, печелим на терена и това направихме днес", заяви Зидан след двубоя.

"Имаме все още много двубои, играем на три дни и напрежението винаги е еднакво. Хубавото е, че всички сме заедно и отдадени на това, което правим. Все още не сме постигнали нищо, въпреки че взехме 9 точки от началото. Ще бъде трудно до края и трябва да продължим по този начин. Остават още 8 мача и нищо няма да се реши до самия край", допълни Зизу относно битката с Барселона за върха.  А кой има по-лесна програма от двата тима до края на сезона - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички