Къде да гледаме двубоя Реал Сосиедад - Реал Мадрид в Ла Лига?


Къде да гледаме двубоя Реал Сосиедад - Реал Мадрид в Ла Лига?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1302 0

Тази вечер Реал Мадрид излиза в изключително важен двубой за битката в Ла Лига. Мадридчани гостуват на Реал Сосиедад в двубой от 30-ия кръг на испанското първенство, като срещата е от 23 часа.

При победа за момчетата на Зинедин Зидан, именно те ще излязат на върха, защото имат предимство в преките двубои срещу Барселона (равенство 0:0 и победа за Реал 2:0). Каталунците не успяха да победят Севиля и по този начин предоставиха възможност на Реал да ги изравни по точки. Двубоят ще може да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Mac Sport 4.

Дори Жерар Пике след двубоя заяви, че вече ще бъде много трудно за Барселона. "Ще бъде много трудно да станем шампиони. Равенството ни поставя в позиция, в която вече нещата не зависят от нас, а гледайки предстоящите мачове, ми е трудно да си представя как Реал Мадрид ще загуби точки", коментира Пике.

"Равенството на Барселона нищо не променя за нас. Интересува ни нашия мач. Говорихме за 11 финала и в неделя е още един от тях. Трябва да дадем всичко от себе си, без да мислим за нищо друго", това пък заяви наставникът на Реал - Зинедин Зидан, преди двубоя.

А кой има по-лесна програма до края на сезона - Барселона или Реал Мадрид, може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички