Зидан за Азар: Намира се в много деликатно положение


Зидан за Азар: Намира се в много деликатно положение
Снимка: Getty Images/Gulliver

1236 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан определи, че Еден Азар се намира в много деликатно положение. Белгийският футболист наскоро се възстанови от контузия и се завърна в игра, но преди часове бе официално съобщено, че е заразен с коронавирус.

"Азар и Каземиро са добре, макар и да не са доволни от случилото се. Емоционално и физически са добре. По-късно ще говоря с тях. Коронавирусът е част от живота ни и ние трябва да го приемем", коментира Зидан.

"Трябва да се подготвим достатъчно добре за мача срещу Валенсия. Искаме да изиграем страхотен мач срещу много труден съперник. Ще направя ротации по състава. Това, което Иско трябва да направи е да продължи да работи. Иско се намира в сложен момент, но имаше и добри. Той трябва да продължи да демонстрира, че е страхотен играч.“

"Всеки сезон е дълъг и отборите имат своите трудни моменти, през които трябва да преминат. Всички футболисти са отдадени, а това е най-важното. Реакцията, която демонстрирахме беше добра и вярвам на всички мои играчи".  А Барселона и Реал Мадрид влизат в битка за сина на Лилиан Тюрам.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички