Зидан: Щастлив съм от играчите, с които разполагам


Зидан: Щастлив съм от играчите, с които разполагам
Снимка: Getty Images/Gulliver

1425 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан разкри, че отборът няма намерение да привлича нови футболисти през настоящия трансферен прозорец. Снощи „Кралския клуб“ постигна трудна победа, като обърна Реал Бетис до 3:2.

Гол от дузпа на Серхио Рамос в края на срещата донесе първи успех за сезона на Реал Мадрид срещу останалия с 10 души тим на андалусийци. След срещата Зидан бе запитан за взимането на евентуални нови футболисти, след като шампионът на Испания имаше тихо трансферно лято, като позволи на Хамес Родригес, Гарет Бейл и Брахим Диас да напуснат отбора. „Няма да има нови попълнения. Вече говорихме за това. Щастлив съм с футболистите, с които разполагам. Имаме тези играчи и ще се опитаме да направим успешен сезон“, заяви Зинедин Зидан.

„Когато изоставаш в резултата, е трудно да промениш динамиката на двубоя, но ние направихме точно това днес. Необходимо е да правиш това от време на време. Имахме много шансове и хората казват, че не вкарваме достатъчно. Днес отбелязахме три гола и можехме да реализираме още. Горд съм от играчите, играхме брилянтно. Трябва да продължим в същия дух“, добави Зидан.

А ето кой нападател на Реал Мадрид е желан от Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички