Рома пожела нападател на Реал Мадрид


Рома пожела нападател на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1306 0

Ръководството на Рома проявява интерес към нападателя на Реал Мадрид Борха Майорал, информира уважаваният италиански журналист Джанлука ди Марцио. Майорал се явява "план Б" за римляните, които не успяха да се договорят с Наполи за трансферната си цел №1 Аркадиуш Милик.

23-годишният Майорал се намира в последната година от своя контракт с "белия балет", което допълнително увеличава шансовете за трансфер на нападателя. През годините юношата на "белите" така и не успя да се наложи в първия отбор, а мениджърът Зинедин Зидан не смята да го използва и занапред.

В предишни сезони Майорал беше даван под наем в отборите на немския Волфсбург и испанския Леванте. Любопитното е, че интерес към Майорал имаше и от страна на друг италиански гранд - Лацио, но "орлите" взеха друг футболист в офанзивен план.

Междувременно се появиха информации, че Реал Мадрид може да привлече нападател от световна класа без пари (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички