Зидан: Роналдо не е незаменим


Зидан: Роналдо не е незаменим
Снимка: Guliver/GettyImages

2964 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че първото място към този момент не означава нищо. Снощи "Белия балет" постигна труден успех над Атлетик Билбао с 2:1 в двубой от 28-ия кръг на Примера.

"Лидери сме в шампионата, а до края остават още 11 кръга. Първото място в момента, все още не означава нищо. В двубоя с Атлетик постигнахме важна победа в трудно гостуване. Имахме много проблеми, но показахме характер. Предстоящите срещи също ще са тежки", коментира Зидан.

Зизу направи и коментар относно смяната на Роналдо и заяви, че е заменим, както всеки друг: "Бензема направи невероятен мач. Смяната на Роналдо не трябва да ви безпокои, той може да бъде заменен, както всеки един футболист от отбора. Той е доволен от успеха, а това е най-важното".

Роналдо напусна терена в 79-ата минута като отстъпи мястото си на Иско, а Бензема излезе в 85-ата минута, като на негово място влезе Мората.

Реал е лидер с актив от 65 точки, 5 повече от Барселона, които тази вечер играят с Валенсия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички