Зидан: Да повторим миналогодишните успехи? Сега играем зле


Зидан: Да повторим миналогодишните успехи? Сега играем зле
Снимка: Guliver/GettyImages

606 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е на мнение, че отборът му в момента не играе добре. Той говори пред медиите преди мача от 28-ия кръг на Ла Лига срещу Атлетик (Билбао).

"Чака ни много тежък мач. Помним прекрасно, че Атлетик този сезон у дома е побеждаван само от Барселона. Не знам дали трите точки от този мач ще решат битката за титлата, но, разбира се, те са много важни за нас", коментира французинът, цитиран от Goal.com.

"Аз съм сигурен, че отборът на Ернесто Валверде ще разчита на защитата, тъй като с това те нямат никакви проблеми. Реал ще страда, но ние работим усилено на тренировки и знаем, че отборът има характер. При това в Реал има достатъчно играчи, способни да решат изхода на всеки мач", добави Зидан.

"Какво смятаме да правим? Ще вложим всички сили на терена, ще играем на предела на възможностите си и ще спечелим трите точки. Що се отнася до напрежението, това не е проблем, тъй като така ще бъде до края на първенството".

"Разбира се, би било страхотно да повторим успехите от миналия сезон, но, честно казано, сега играем зле. Април е най-важният месец за Реал, но ние разполагаме с всичко, за да изпълним поставените задачи и играчите го знаят", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички