Зидан разкри очакванията си за Ел Класико и дали капитанът Рамос ще играе


Зидан разкри очакванията си за Ел Класико и дали капитанът Рамос ще играе
Снимка: Getty Images/Guliver

1205 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан сподели своите очаквания преди голямото дерби на Испания, познато като "Ел Класико" - мачът с Барселона. Двата тима се изправят един срещу друг в събота (24 октомври) от 17:00 часа българско време.

"Знаем, че "Камп Ноу" ще бъде празен, но този мач винаги е специален. Серхио е нашият лидер и капитан, не бихме го рискували, но той е готов на 100% и ще играе. В мачовете срещу Кадис и Шахтьор не започвахме добре, важно е срещу Барселона да започнем добре. Най-добрият начин, за да обърнем моментната ситуация, е чрез мачът срещу Барселона.

В цикъла от мачове на 48 часа най-важното е почивката. Увереността са добива на игрището, ако печелиш - добиваш и увереност. Барселона винаги знае как да играе футбол и го прави добре, винаги усложнява нещата за противниковия отбор. Винаги влизаме в двубоите с нагласата да спечелим.

Виждам подкрепа от всички, включително и от играчите. Когато нещата се влошат, те демонстрират характер, това ни трябва и срещу Барселона. Нищо около бъдещето ми не се е променило - нещата са същите. Това, което трябва да върша, е работата си, останалото няма значение" - сподели Зидан на пресконференцията преди двубоя.

А показателите на Зинедин Зидан срещу Барселона са впечатляващи, той няма загуба на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички