Зидан разкри дали Винисиус ще остане в Реал


Зидан разкри дали Винисиус ще остане в Реал
Снимка: Guliver/GettYImages

1451 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан разкри какво ще бъде бъдещето на един от най-обещаващите млади играчи на "белия балет" - Винисиус Жуниор. Припомняме, че в последно време се засилиха слуховете, че бразилецът ще бъде отдаден под наем в друг отбор.

"Не, той няма да отиде никъде. Той ще остане тук, част от тима е. Има 25 или 26 играчи. Напоследък не играе много, но все още разчитаме на него. Точно сега не е моментът, но този момент може да дойде много бързо и той е тук, за да помогне на отбора. Ще остане при нас. Проблемът е, че има и други играчи, които играят и пробиват в състава, какъвто например е Родриго. Когато имаш толкова много играчи, 5-ма или 6-ма трябва да остават извън сметките" - заяви Зидан.

Относно други двама футболисти, които не получават шансове - Брахим Диас и Мариано Диас, френският наставник заяви, че през януари ще бъде решено тяхното бъдеще. Междувременно, Арсенал иска играч на Реал Мадрид, но той не иска и да чуе за трансфер. Вижте за кого става въпрос - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички