Зидан отказа да потвърди дали ще остане в Реал Мадрид до края на договора си


Зидан отказа да потвърди дали ще остане в Реал Мадрид до края на договора си
Снимка: Getty Images/Gulliver

923 0

Зинедин Зидан заяви в понеделник, че чувства „подкрепата на всички“ в Реал Мадрид, но не пожела да потвърди дали ще остане в клуба до края на настоящия си контракт. Договорът на Зизу изтича през 2022, като бъдещето на френския специалист е поставено под въпрос поради разочароващото представяне на Кралския клуб в Ла Лига този сезон. Тимът е на десет точки от лидера Атлетико Мадрид, който има два мача по-малко и ще увеличи преднината си на 13 пункта при успех над Селта по-късно през деня на „Уанда Метрополитано“.

„Всички сме в една и съща лодка, имам подкрепата на всички. Във футбола знаем какво трябва да правим винаги – трябва отново да започнем да играем добре, както правихме неотдавна. Ще работим, за да си върнем самочувствието, това искаме да направим. Защо бих искал да напусна това, което обичам да правя? Преминаваш през трудни периоди, разбира се, но това е нормално в живота. В Реал всички знаят, че става въпрос за велик клуб и че винаги ще има промени“, сподели той на пресконференцията си преди мача с Хетафе във вторник.

Зидан, който каза гневно на журналисти да покажат на отбора повече „уважение“ миналата седмица, не пожела да коментира перспективата да изкара договора си до 2022 година. „Ще видим“, каза той с усмивка. „Това, което ме интересува, е ден за ден. Това, което се случи, вече се случи. Всички, които са тук в момента, заслужават да работят. Всеки друг може да казва каквото си иска“.

Той коментира и операцията на коляното на Серхио Рамос, която ще извади капитана на Кралския клуб за 6-8 седмици. „Операцията премина много успешно. Той трябва да се възстанови сега, но е в добро състояние на духа“, завърши Зидан. Най-тежката контузия в кариерата на Рамос идва на практика в най-тежкия му момент с фланелката на Реал (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички