Кризата в Реал Мадрид се задълбочава


Кризата в Реал Мадрид се задълбочава
Снимка: Getty Images/Guliver

933 0

Реал Мадрид не може да събере пълна група от футболисти, които да са налични за следващия двубой на "кралете" срещу Хетафе във вторник. В момента Зинедин Зидан разполага с едва 12 играчи, които са на линия за гостуването, и ще се наложи да запълни групата с футболисти от втория отбор, а дори и от школата на "белия балет". 

Последният сериозно контузен в лазарета на "кралете" е Серхио Рамос, който ще отсъства от терените поне 6 седмици. В последния двубой срещу Уеска контузия получи и Алваро Одиосола. Контузени са още Еден Азар, Карвахал, Иско, Валверде, Васкес и Родриго. Едер Милитао "виси" за мача с проблеми в глезена, докато Тони Кроос е наказан. 

Срещу Уеска в събота на пейката имаше само двама полеви футболисти от “А” отбора - Марсело и Мариано Диас, а групата беше допълнена от юноши, като дори бяха записани двама вратари като резерви.

От началото на сезона в Реал са регистрирани 38 контузии на 20 играчи, като в последните 5 години в Мадрид не могат да спрат честите контузии на своите играчи, а най-често те се оплакват от мускулни разтежения, които ги вадят за по 2-3 седмици от строя. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички