Зидан опрян до стената - Бензема няма да е титуляр срещу Атлетико


Зидан опрян до стената - Бензема няма да е титуляр срещу Атлетико

1073 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан няма да може да заложи на Карим Бензема срещу Атлетико Мадрид. Френският нападател ще остане на резервната скамейка, тъй като може да изкара едва 45 минути.

Бившият френски национал не е напълно възстановен от контузията, която лекуваше, а Зидан по никакъв начин няма да рискува дългосрочното му здраве. Освен това Бензема не е в най-добрата си спортна форма, отбелязвайки едва 5 гола в 13-те мача, които изигра до момента.

Вместо Бензема на терена на "Висенте Калдерон" най-вероятно ще се появи Лукас Васкес. Испанският национал, който беше изритан тежко от Кристиано Роналдо, може да поеме отговорността по дясното крило. Това ще доведе до ротации - Бейл ще играе по левия фланг, а като централен нападател ще излезе Роналдо.

Възможно е Зидан да измени схемата и да заложи на 4-4-2 с Роналдо и Бейл в предни позиции. Проблемът пред треньора в този случай е на кои изпълнители да заложи в средата на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички