Зидан преди дербито на Мадрид: Може да сменям играчите, но не и тактиката


Зидан преди дербито на Мадрид: Може да сменям играчите, но не и тактиката
Снимка: Getty Images/Guliver

876 0

Наставникът на испанския гранд Реал Мадрид Зинедин Зидан определи като добър тест за неговия отбор утрешната битка с Атлетико Мадрид на "Висенте Калдерон".

"Това е просто още един мач, в който шансовете са 50 на 50. Трябва да се борим за всяка педя терен и да не спираме да работим до самия край. Със сигурност ще е труден мач, но ние сме свеикнали с такива мачове.

Имахме малко време за подготовка преди дербито, но смятам, че сме достатъчно подготвени. Имаме някои кадрови проблеми, но ще се справим.

Дори да сменя някои играчи, тактиката на игра ]e си остане същата. Напълно наясно съм, че съперникът ни познава отлично и ще е много трудно да го изненадаме.

Мислите ни са насочени единствено към утрешния мач и ще направим всичко необходимо, за да вземем победата", категоричен бешв френският треньор на пресконференцията преди важната среща.

Важни фигури в отбора като Алваро Мората, Каземиро и Пепе са контузени и няма да вземат участие в дербито, а Карим Бензема и Серхио Рамос се завръщат след травми.

"Наистина контузията на Мората е много неприятна новина за нас, но няма да виня никого. Сега важното е да е спокоен и да се възстанови напълно. От друга страна Карим Бензема ще бъде на мое разположение", завърши Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички