Зидан: Неуважително е да се говори за чистка в съблекалнята


Зидан: Неуважително е да се говори за чистка в съблекалнята
Снимка: Getty Images/Gulliver

1149 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан за повече уважение към играчите на отбора. Повод затова стана, че бе пуснат материал, в който се изброяват 13 играчи, които може да напуснат клуба.

"Има много неща, които ще бъдат промени през следващата година, но трябва да уважавате всички играчи, които са тук. Да се говори за чистене на съблекалнята е неуважително. Ще има промени, които обаче няма да се обсъждат сега", заяви Зидан и коментира спекулациите, че Варан иска да се раздели с Реал.

"Не иска Реал без Варан. Той е млад играч, тук е от 8 години и се справя добре. Има много неща, които излизат в пресата, но той не ми е казал нищо на мен. Той е в най-добрия клуб в света и го знае, спечели толкова неща".

Той и защити репението си да пусне своя син - Люка, в двубоя срещу Уеска. "Люка е трети вратар. Тибо Куртоа не беше готов, а Кейлор беше, но му дадохме време да си отдъхне. Доволен съм от играта му и съм щастлив за него. Всичко проработи. Хората могат да мислят, че искам да зарадвам някого, но мога да кажа честно, не е така. Не съм тук, за да угаждам на някого. Пуснах Люка не защото е мой син, а защото той е играч на Реал Мадрид, няма нищо друго".

А какъв би бил потенциалният състав на Реал Мадрид за следващия сезон, с който ще завладеят света - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички