Манчестър Юнайтед поиска две звезди на Реал, за да пусне Погба?


Манчестър Юнайтед поиска две звезди на Реал, за да пусне Погба?
Снимка: Getty Images/Guliver

4315 0

От Манчестър Юнайтед имат готовност да пуснат в Реал Мадрид една от големите си звезди - Пол Погба. Те обаче са поставили условия пред испанския клуб, за да продадат френския халф, съобщава "Mirror". В договорката трябва да бъдат включени двама играчи на "белите" - Тони Кроос и Гарет Бейл.

Уелското крило отдавна е сред желаните играчи от английския гранд. Освен това бъдещето на Бейл на "Сантяго Бернабеу" стана неясно след завръщането на Зинедин Зидан на треньорския пост. През първия си период начело на "Кралския клуб" Зидан не възлагаше голямо доверие на уелсеца.

РАЗКРИТА Е ЗАПЛАТАТА, КОЯТО ИСКА ПОЛ ПОГБА ОТ РЕАЛ МАДРИД

германският халф пък, изглежда, ще бъде заместникът на Погба на "Олд Трафорд". Напоследък Кроос не впечатлява с играта си и испанският гранд обмисля раздяла с него, съобщава английската медия.

Слуховете, че Погба може да премине в Реал се засилиха след изявлението му, че всеки мечтае да играе за испанския колос, особено под ръководството на легендарния му сънародник. Как коментира тези слухове мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички