Зидан: Лидери сме, но това не значи нищо


Зидан: Лидери сме, но това не значи нищо
Снимка: Guliver/GettyImages

1754 0

Реал Мадрид победи Осасуна с 2:0, благодарение на което се изкачи на върха в Ла Лига. Въпреки това, наставникът на "кралския клуб" - Зинедин Зидан, остава здраво стъпил на земята и призна, че това не значи нищо на този етап.

"Лидери сме, но това не значи нищо. Важното е да продължаваме по същия начин. Трябва да вярваме в това, което правим. Очакват ни тежки моменти. Ще разчитам на всичките 25 играчи, с които разполагам" - заяви Зидан.

Французинът призна и че е щастлив за Родриго и Винисиус. Младото нападателно дуо осигури вчерашния успех за "белия балет". "Хареса ми контролът, който Родриго демонстрира при гола. А за Винисиус бе важно да се разпише. Това го направи много щастлив" - завърши треньорът.

Междувременно, кръвният враг на Реал - Барселона, извади 17 причини, доказващи, че мегазвездата им - Лионел Меси, заслужава наградата The Best на ФИФА. Повод за това станаха твърденията, че аржентинецът е спечелил приза незаслужено. Вижте доводите на каталунците - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички