Марко Асенсио е новата 11-ка на Реал Мадрид


Марко Асенсио е новата 11-ка на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2644 0

Марко Асенсио ще бъде новият номер 11 на Реал Мадрид. Крилото ще носи фланелката с номер 11 през новия сезон, след като досега тя бе „собственост“ на Гарет Бейл.

Във вчерашния ден сайтът на Ла Лига публикува официалните номера на Реал Мадрид за сезон 2020/21. Както стана ясно в последните дни, Гарет Бейл ще напусне „Кралския клуб“, за да се присъедини към бившия си тим Тотнъм. След като взе 11-ката в Реал Мадрид, Марко Асенсио от своя страна отстъпи екипа с номер 20. През новия сезон с него ще играе друга от младите звезди на „Сантиаго Бернабеу“ Винисиус Жуниор. Бейл е записан под номер 25, въпреки че присъствието му в списъка е по-скоро формално, тъй като се очаква в следващите часове той да бъде обявен за нов футболист на Тотнъм.

Желанието на Марко Асенсио бе да вземе екипа с номер 10. Той обаче ще трябва да почака още за това, тъй като в момента фланелката е носена от Лука Модрич. Предпочитаният номер от Винисиус пък е 11-ти, но за момента той ще трябва да се задоволи с 20-ката в „Кралския клуб“. А ето кой друг играч на Реал Мадрид трябва да вземе Тотнъм според Хари Реднап.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички