Завърнал се във Висшата лига поиска Пике, изпратил е оферта


Завърнал се във Висшата лига поиска Пике, изпратил е оферта
Снимка: Getty Images/Guliver

1057 0

От Барселона са готови да се разделят с голяма част от своите играчи, което предизвиква сериозен интерес в редица клубове.  Има всевъзможни играчи за продан и един от тях е защитникът Жерар Пике, който не беше сред играчите, обявени за непродаваеми от президента Хозеп Мария Бартомеу във вторник.

Пике сам каза след провала срещу Байерн Мюнхен, че ще напусне, ако това е необходимо, за да доведе до промяна, но на всички нива. Изглежда първата оферта вече е пристигнала. Според Libero Фулъм, който се изкачи във Висшата лига, е предложил на Пике възможността да се завърне в Англия.

Лондонският клуб иска да добави опит в състава след завръщането си в елита на Англия, въпреки че Пике може да се окаже труден за привличане. 33-годишният Пике има опит във Висшата лига. Той игра за Манчестър Юнайтед, когато беше по-млад, преди да се завърне в Барселона през 2008 г. под ръководството на Пеп Гуардиола.  Междувременно стана ясно кой ще замени и Ерик Абидал в ръководството на Барселона (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички