Заслужено! Лятно попълнение на Барселона ще бъде възнаградено десеторно


Заслужено! Лятно попълнение на Барселона ще бъде възнаградено десеторно
Снимка: Getty Images

8434 0

Преотстъпеният под наем в Барселона от Атлетико Мадрид - Жоао Феликс, ще получи сериозно възнаграждение на "Камп Ноу", съобщава медията "Catalunya Radio".

Сериозно увеличение на заплатата

Малко след трансфера на португалския национал в Барселона стана ясно, че той ще прекара периода под наем там в продължение на един сезон, в който ще получи общо 400 хиляди евро. Сега обаче ръководството на "блаугранас" е намерило вратичка и ще възнагради звездата си десеторно, а именно - заплатата, която ще получи Феликс за един сезон ще бъде 4 милиона евро.

Младият нападател много бързо се установи към живота в Барса. Португалецът бързо намери мястото си сред 11-те на Шави и впечатлява с изявите си, като се възползва по перфектен начин от даваните му шансове.

В 8 мача във всички турнири с екипа на каталунците Феликс може да се похвали с 3 попадения и 3 асистенции. Самият той заяви, че е сбъднал своята мечта, пристигайки в Каталуня, а мнозина вярват, че Барса ще го задържи и след края на наема.

Припомняме, че през януари 2023-а се появиха слухове за неразбирателство между Феликс и Диего Симеоне в съблекалнята на Атлетико Мадрид. Най-различни информации твърдят, че именно поради тази причина футболистът прекара втората половина от сезон 2022/23 под наем в английския Челси. Докато работи по заплатата на Феликс, Барселона успя да уреди и испански национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички