Защо всяко докосване до топката на Серхио Рамос срещу Ал Аин бе освирквано?


Защо всяко докосване до топката на Серхио Рамос срещу Ал Аин бе освирквано?
Снимка: Getty Images/Guliver

2086 0

Европейският клубен шампион Реал Мадрид спечели трето поредно Световно клубно първенство и общо четвърто в историята на клуба. Това се случи вчера в Абу Даби, където "кралския клуб" надигра домакина Ал Аин с 4:1.

В хода на срещата отново капитанът на Реал Серхио Рамос бе на правилното място. Той спаси вратата си от сигурен гол през първото полувреме, успешно покриваше празното пространство оставено от Марсело, който се включваше в атаките. За капак испанският бранител отбеляза и гол в типично свой стил - измъкна се от защитата на съперника при ъглов удар и с глава прониза целта.

През цялата среща обаче капитанът на испанския гранд бе освиркван. Всяко докосване до топката, всяко приближаване дори, бе съпровождано с мощно "ууу" от феновете по трибуните. Медиите в Абу Даби разкриват, че причина за това е контузията на Мохамед Салах във финала на Шампионска лига през май. Тогава Рамос и звездата на Ливърпул влезнаха в единоборство 30' след старта на срещата и египетският национал напусна контузен, като не успя да се възстанови и за Световното първенство през лятото.

ПОЧИНА ШЕФ НА РЕАЛ, КОЙТО Е СПЕЧЕЛИЛ 40 ТРОФЕЯ С КЛУБА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички