Къде да гледаме финала на Световното клубно първенство?


Къде да гледаме финала на Световното клубно първенство?
Снимка: Getty Images/Guliver

2562 0

Днес Реал Мадрид ще опита да се пребори за поредна титла през 2018 година. Тимът от Обединените арабски емирства Ал Аин е последното предпятствие пред "белия балет" по пътя към трета поредна титла от световното клубно първенство.

Двата тима се изправят един срещу друг във финалния двубой на стадиона в Абу Даби днес от 18.30 часа. Двубоят ще може да наблюдавате пряко по БНТ 3.

Ако Реал спечели тази титла ще се превърна в най-успешния тим след създаването на турнира. Дотук мадридчани имат по три титли с големия си съперник Барселона. В предишните две години Реал неизменно печелеше световното клубно първенство, след като беше триумфирал в Шампионската лига.

Европейският клубен шампион стигна до финала след победа над Кашима антлърс. Ал Аин пъл участва в надпреварата като домакин и не е шампион на нито една от конфедерациите, но успя да победи Ривър Плейт след дузпи.

След раздялата на Жозе Моуриньо с Манчестър Юнайтед пък веднага се заговори, че португалецът може да се завърне начело на Реал Мадрид. От клуба обаче са категорични, че това няма да се случи - ето защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички