Лапорта: Меси има оферти от клубове, финансирани от магнати или държави


Лапорта: Меси има оферти от клубове, финансирани от магнати или държави
Снимка: Getty Images/Gulliver

1074 0

Кандидатът за президент на Барселона Жоан Лапорта, който е заемал тази позиция в близкито минало, разкри какво знае относно бъдещето на капитана на тима Лионел Меси. Лапорта неведнъж е казвал, че ще направи всичко възможно, за да задържи нападателя в клуба. Контрактът на аржентинеца изтича в края на сезона.

"Да задържим Меси няма да е лесно, защото той има предложения от клубове, които нямат недостиг на пари, защото са подкрепяни от магнат или цяла държава. Мисля, че на Меси му е комфортно да играе за Барселона. Възоснова на това, което знам за Лео, съм убеден, че той иска да остане. Той обича Барса и е много добър именно в този клуб. Вярвам в авторитета на Лео", заяви кандидатът за президент на каталунците, цитиран от "Football Espana".

Миналото лято звездата направи опит да напусне клуба, тъй като бе недоволен от тогавашния президент Хосеп Мария Бартомеу и от други неща. Поради различни причини, сред които нежеланието на Бартомеу да го пусне, аржентинецът реши да остане. Основни претенденти за 33-годишния голмайстор са Манчестър Сити и ПСЖ. Според авторитетен сайт обаче Меси още не е преговарял с никой клуб. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички